Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (3.20 secunde)
Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea comerciala a serviciilor GSM in Romania, Orange Romania a tinut sa le multumeasca clientilor sai constanteni intr-un mod inedit.
Angajatii Combinatului sunt nemultumiti de salariile primite si de conditiile de lucru - aceasta este una dintre concluziile principale ale unei analize efectuate de conducerea ArcelorMittal Galati pentru identificarea principalelor probleme existente la nivelul societatii.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada Sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Cine vrea sa scape de aglomeratia din magazine din perioada sarbatorilor poate sa profite de ofertele retailerilor din aceasta perioada. De la inceputul lunii noiembrie, a inceput, ca in fiecare an, ofensiva ofertelor de dinaintea sarbatorilor.
Fiscul spune ca primele fixe negociate de salariati vor aduce mai putini bani în buzunare de Craciun.
Sampania este cea mai bine vanduta bautura in perioada dinaintea Anului Nou, fiind nelipsita din cosul de cumparaturi ale miilor de clienti care formeaza siruri interminabile in fata caselor de marcat ale hipermarketurilor din Capitala.
Totusi, ieri la prânz, cumparatorii erau atrasi ca un magnet de majoritatea magazinelor care aveau postata în vitrina inscriptiile „reduceri“, „promotii“ sau „oferte speciale“, semn ca strategiile de marketing functioneaza.
Totusi, ieri la prânz, cumparatorii erau atrasi ca un magnet de majoritatea magazinelor care aveau postata în vitrina inscriptiile „reduceri“, „promotii“ sau „oferte speciale“, semn ca strategiile de marketing functioneaza.
Începând de astazi, oferta de potentiale cadouri pentru 8 si 9 martie se diversifica.
Ajuns la cea de-a 25-a editie, Targul International de Bunuri de Consum isi deschide larg portile pentru a-si primi vizitatorii, se arata intr-un comunicat de presa al Romexpo. TIBCO este targul intregii familii, in cadrul caruia, parintii, copiii, bunicii vor gasi ultimele noutati din domeniul bunurilor de consum:
In plina criza, la Targul Imobiliar din Oltenia (TIO), majoritatea proiectelor noi din Craiova au inregistrat scaderi ale preturilor de lista. La acestea se adauga cadouri speciale - masini sau garaje gratuite.
Valoarea tichetelor de masa va creste, incepand din luna septembrie a. c, la 8,72 de lei, fata de 8,48 de lei, cat este in prezent. Potrivit liderului mondial in domeniul tichetelor de servicii Accor Services noua valoare nominala a fost stabilita si anuntata prin Ordinul nr.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelmann, sarbatoreste primul an in Romania. Pentru aceasta ocazie unica, retailerul a pregatit sase zile aniversare speciale, pline de surprize placute si oferte promotionale pentru toti clientii sai.
In numarul de sambata, 6 iunie 2009 al ziarului "Vocea Brailei", Mihaela Dan a publicat articolul intitulat "Traian Basescu a vizitat Insula Mare a Brailei". Recitind acest articol, intelegem de ce a plecat Culita Tarita in tabara generalului Oprea, omul lui Basescu.
un lant de supermarketuri, hoteluri si limuzine de lux. Afacerea familiei Stroe se extinde acum si cu un club inedit pentru Banie, o discoteca selecta la hotelul Helin de la Aeroport. ... Criza se simte, totusi, si pentru unele afaceri Helin, astfel ca anumite planuri de dezvoltare au fost amanate.
Romanii vor cheltui peste 40.000 de euro pentru comenzile online de flori pentru Valentine‘s Day, cresterea fata de o perioada normala a anului fiind de 50%.
Ford Romania a primit, pana in prezent, o singura transa din ajutorul promis de statul roman, pentru modernizarea fabricii de autoturisme din Banie.
ECOAGRIS Targul pentru sanatatea ta - editia speciala de Sfintele Pasti. In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
"Imi doresc 5 copii!" Gianina Corondan povesteste despre rolul sau de matusa. Are un nepotel in varsta de 4 luni, copilul fratelui sau mai mic. Vedeta spune ce cadouri le cumpara de copiilor din viata sa. ... Daca ar fi ziua ta de 1 iunie ce ai face?
google-analytics.com